Geen collectanten sticker

Geen collectanten sticker

‘Geen collectanten sticker’ is een term die wij steeds vaker krijgen te horen in Nederland. Door de komst van het bel-me-niet register kunnen veel bedrijven klanten niet meer bellen en daarom sturen ze nu steeds meer collectanten langs de deur. Collectanten aan de deur komen echter vaak op momenten waarop u liever geen bezoek krijgt. Dit kan zijn als de kinderen op bed liggen, als u aan het lezen bent, als u aan het eten bent, of doet aan een andere vorm van ontspanning. Onze sticker collecte zorgt ervoor dat u geen ongewenst bezoek meer krijgt. Veel mensen doneren liever op hun eigen wijze en vinden het niet nodig dat er wekelijks nog collectanten langskomen.

Geen collectanten sticker bij ons bestellen?

✓Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

✓Ook kunt u hier veilig betalen met IDEAL.

✓Als u de sticker besteld voor 17:00, dan heeft u de sticker de volgende dag in huis.

✓ Collectanten op een vriendelijke manier duidelijke maken dat ze uw huis kunnen overslaan

geen collectanten sticker

 

klik hier om onze stickers te bekijken

 

 

 

 

De geen collectanten sticker is speciaal gemaakt voor buiten de deur. De sticker beschikt namelijk over een beschermende laag waardoor hij kwalitatief goed blijft bij verschillende weersomstandigheden. Ook plakt de collecte sticker goed op hout, metaal, ijzer en glas. De wit vinyl sticker heeft een UV- glossy enkelzijdig glanzende lak, waardoor de sticker een professionelere uitstraling krijgt. De sticker is 3 x 3 centimeter. Dit formaat zorgt ervoor dat de sticker geen agressieve uitstraling heeft, maar door zijn subtiele afmetingen juist vriendelijk overkomt. Wij hebben verschillende soorten stickers. Zo hebben wij ook nog de optie waarbij u liever geen verkopers wenst, maar collectanten wel welkom zijn. Uiteraard hebben wij ook de optie waarbij collectes ook niet nodig zijn, omdat u bijvoorbeeld al op uw eigen wijze doneert.

De geen collectanten sticker wordt steeds populairder. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat er jaarlijks ruim 100 collectanten bij u langskomen. De verwachting is dat dit er alleen maar meer zullen worden. Veel mensen de beslissing om een sticker te kopen, zij doneren immers al op hun eigen wijze. Het wordt niet nodig gevonden dat er collectes aan de deur komen.

 

 

 

ik ben gered

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van ons originele idee?

Facebook 

Of klik hier om naar het overzicht te gaan met al onze producten

 

geen collectanten sticker