Deurstickers geen verkoop‘ is een term die steeds vaker door de inwoners van Nederland wordt gebruikt. Het aantal verkopers aan de deur is de laatste jaren namelijk enorm gestegen. Door de komst van het bel-me-niet-register sturen bedrijven nu steeds vaker verkopers langs de deur. Gelukkig hebben wij de ‘deurstickers geen verkoop’, zodat u geen ongewenst bezoek meer aan de deur krijgt.

 

Deurstickers geen verkoop bestellen

 

Ik ben gered heeft verschillende ‘deursticker geen verkoop’, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past. Voor een eenmalig bedrag krijgt u de komende jaren geen ongewenst bezoek meer aan de deur. Voor verkopers is een ‘deursticker geen verkoop ook een fijn signaal. Zij weten voordat zij aanbellen waar ze aan toe zijn. Zo hoeven zij geen verspilde energie te steken in mensen die van tevoren al niet geïnteresseerd zijn in hun product. Een win-win situatie voor beide partijen.

 

Wil jij ons volgen? Like ons dan op Facebook

 

Geen verkopers aan de deur?

✓ Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

✓ Ook kunt u hier veilig betalen met IDEAL.

✓ De sticker vandaag voor 17:00 bestellen is de sticker de volgende dag is huis.

 

 Wij hebben verschillende stickers, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past.

 

deurstickers geen verkoopDe sticker die is te zien op de afbeelding is één van de stickers die wij hebben. Zo hebben wij transparante stickers, maar ook stickers met een enkelzijdige glanzende laag. De deurstickers ‘geen verkoop’ komen niet agressief over, maar heeft een vriendelijke uitstraling. Op deze wijze kunt u op een vriendelijke manier duidelijk maken dat u liever geen ongewenst bezoek krijgt aan de deur. Alle stickers worden goed verpakt, zodat deze niet gevouwen of beschadigd bij u aankomen. U zult merken dat als u de sticker opplakt, u geen ongewenst bezoek meer aan de deur zult krijgen. Op die manier kunt u thuis genieten van uw welverdiende rust. Het is wel aan te raden de oppervlakte goed droog te maken voordat u de ‘deurstickers geen verkoop’ opplakt. Alle afmetingen en overige producteigenschappen staan bij elk product beschreven op onze productpagina.