Selecteer een pagina

 

‘Bel niet aan sticker’ is een term die je steeds vaker tegenkomt. Het aantal verkopers aan de deur is namelijk de afgelopen 3 jaar met maar liefst 65% gestegen. Door de komst van het bel-me-niet-register sturen bedrijven nu steeds vaker verkopers langs de deur. Ondanks de colportagewet, mogen verkopers in de meeste gemeenten zonder vergunning langs de deur. Gelukkig hebben wij de bel niet aan sticker, zodat u geen ongewenst bezoek meer aan de deur krijgt.

Bel niet aan sticker bestellen?

✓ Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

✓ Ook kunt u hier veilig betalen met IDEAL.

✓ De sticker vandaag voor 17:00 bestellen is de sticker de volgende dag      is huis.

 Wij hebben verschillende stickers, zodat u de sticker kunt kiezen die        het beste bij u past.

✓ Sticker heeft een UV-Glossy glanzende lak, voor een professionele           uitstraling. 

 

bel niet aan sticker
bel niet aan bestellen

Ik ben gered heeft verschillende bel niet aan stickers, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past.

 

Alle stickers worden goed verpakt, zodat deze niet gevouwen of beschadigd bij u aankomen. U zult merken dat als u de sticker opplakt, u geen ongewenst bezoek meer aan de deur zult krijgen. Op die manier kunt u thuis genieten van uw welverdiende rust. Het is wel aan te raden de oppervlakte goed droog te maken voordat u de bel niet aan sticker opplakt.

Voor een eenmalig klein bedrag krijgt u de komende jaren geen ongewenst bezoek meer aan de deur. Voor verkopers is een bel niet aan sticker ook een fijn signaal. Zij weten dan voordat zij aanbellen waar ze aan toe zijn. Zo hoeven zij geen verspilde energie te steken in mensen die van tevoren al niet geïnteresseerd zijn in hun product.