Aan de deur wordt niet gekocht sticker

N

Vandaag voor 17:00 bestellen, morgen in huis

N

Veilig betalen met IDEAL

N

Geen verzendkosten

‘Aan de deur wordt niet gekocht sticker‘ is een term die steeds vaker door de inwoners van Nederland wordt gebruikt. Het aantal verkopers aan de deur is de laatste jaren namelijk enorm gestegen. Door de komst van het bel-me-niet-register sturen bedrijven nu steeds vaker verkopers langs de deur. Gelukkig hebben wij de ‘aan de deur wordt niet gekocht sticker’, zodat u geen ongewenst bezoek meer aan de deur krijgt.

Aan de deur wordt niet gekocht sticker bestellen?

✓Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

✓Ook kunt u hier veilig betalen met IDEAL.

✓De sticker vandaag voor 17:00 bestellen is de sticker de volgende dag is huis.

✓ Wij hebben verschillende stickers, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past.

aan de deur wordt niet gekocht sticker 

  

De sticker die is te zien op de afbeelding is één van de stickers die wij hebben. Zo hebben wij transparante stickers, maar ook stickers met een enkelzijdige glanzende laag. De sticker ‘aan de deur wordt niet gekocht sticker’ komt niet agressief over, maar heeft een vriendelijke uitstraling. Op deze wijze kunt u op een vriendelijke manier duidelijk maken dat u liever geen ongewenst bezoek krijgt aan de deur. Alle stickers worden goed verpakt, zodat deze niet gevouwen of beschadigd bij u aankomen. U zult merken dat als u de sticker opplakt, u geen ongewenst bezoek meer aan de deur zult krijgen. Op die manier kunt u thuis genieten van uw welverdiende rust. Het is wel aan te raden de oppervlakte goed droog te maken voordat u de ‘aan de deur wordt niet gekocht sticker’ opplakt. Alle afmetingen en overige producteigenschappen staan bij elk product beschreven op onze productpagina.

 

 

Wij hebben verschillende designs van de ‘aan de deur wordt niet gekocht sticker’, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past. In dit geval staat op de afbeelding een sticker met bloemetjes. Deze sticker is vooral voor de mensen die niet willen dat hun sticker te agressief overkomt. Wij hebben  transparante stickers, witte en nog andere soorten. Bij elk ontwerp van de sticker is gedacht aan uw voordeur. Dat wil zeggen dat we subtiele formaten hanteren. Vandaag je sticker bestellen = morgen in huis.

Wil jij ons volgen? Like ons dan op Facebook

Of ga naar onze productpagina om al onze stickers te bekijken

| bel niet aan sticker |