Bel niet aan sticker 

N

Vandaag voor 17:00 bestellen, morgen in huis

N

Veilig betalen met IDEAL

N

Sterke prijs / kwaliteitsverhouding

 

Een bel niet aan sticker zorgt ervoor dat verkopers niet aan de deur aanbellen door de sticker. Verkopers wordt geleerd dat ze huizen met een sticker kunnen overslaan.

Wij hebben verschillende unieke designs, zodat jij de bel niet aan sticker kunt kiezen die het beste bij jouw past. Ondanks de colportagewet, mogen verkopers in de meeste gemeenten zonder vergunning langs de deur. Gelukkig hebben wij stickers met verschillende designs, zodat u geen ongewenst bezoek meer aan de deur krijgt.

 

Aan de deur wordt niet gekocht sticker bestellen?

 

 Wij hebben verschillende aan de deur wordt niet gekocht stickers, zodat u de sticker kunt kiezen die het beste bij u past.

 

✓ Sticker heeft een UV-Glossy glanzende lak, voor een professionele uitstraling. 

 

✓ De outdoor sticker is gemaakt om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en blijft dus gedurende de verschillende seizoenen goed plakken.

✓ Stickers met een optie wel of geen collectanten.

 

bel niet aan sticker
bel niet aan bestellen

Niet aan de deur sticker

Alle stickers worden goed verpakt, zodat deze niet gevouwen of beschadigd bij u aankomen. U zult merken dat als u de sticker opplakt, u geen ongewenst bezoek meer aan de deur zult krijgen. Op die manier kunt u thuis genieten van uw welverdiende rust. Het is wel aan te raden de oppervlakte goed droog te maken voordat u de niet aan de deur sticker opplakt.

 Sticker aan de deur wordt niet gekocht

Voor een eenmalig klein bedrag krijgt u de komende jaren geen ongewenst bezoek meer aan de deur. Deze sticker zorgt ervoor dat je aangeeft dat er aan de deur niet wordt gekocht. Voor verkopers is een ook een fijn signaal. Zij weten dan voordat zij aanbellen waar ze aan toe zijn. Zo hoeven zij geen verspilde energie te steken in mensen die van tevoren al niet geïnteresseerd zijn in hun product.

✓ Bij ons betaalt u geen verzendkosten.

✓ Ook kunt u hier veilig betalen met IDEAL.

✓ De bel niet aan sticker vandaag voor 17:00 bestellen is de sticker de volgende dag in huis.

Sticker geen verkopers aan de deur

Dus wil je een sticker zodat je geen verkopers meer aan de deur krijgt? Voor drie euro heb je er al 1. Een kleine investering met hele grote voordelen.